Скъпи ученици, учители и родители, най- искрено Ви благодаря за невероятния коледен дух, който успяхте всички заедно да сътворите в нашето училище!

През последните дни и седмици в училище кипеше неуморна подготовка за един от най- светлите български християнски празници- Коледа. Училищната сграда се изпълни с красота, раждаха се невероятни творчески идеи, всички ставахме посвоему по- добри и по- смирени, дори по- палавите ученици намериха пътя към благодарността и признанието!

Учителите вложихте цялата си енергия и познания да научите децата ни на традициите, на усет към красивото и естетичното, на силата на празника. По лицата на всеки един ученик грееше усмивка, забелязваше се неимоверно старание във всичко!

Уважаеми родители, Вие показахте каква сила е обединението в името на доброто, в името на децата ни! Благодаря Ви за ежедневната помощ и съдействие, за да се случи тази невероятна коледна магия. Удовлетворен съм и в качеството си на ръководител мога гордо да заявя, че в ОУ “Найден Геров“ действа една невероятна сила – силата на училищната общност!

Нека всички бъдем здрави, устремени в мечтите си, дарявайки доброта и благополучие!