Кметът Димитър Николов и зам. кмета по образование Йорданка Ананиева посетиха ОУ „Найден Геров“, за да проверят на място как върви подготовката за новата учебна година. Те бяха придружени от директора на училището Лазар Налбантов. Той запозна гостите с постигнатите високи резултати на нашите ученици на външното оценяване за IV и VII клас през изминалата учебна година.

Успяхме да направим доста неща за училището със собствени средства, каза г-н Налбантов. Става въпрос за изграждане на топла връзка между учебните корпуси, изцяло ремонтирани санитарни възли на начален етап, осигуряване на топла вода от локалната отоплителна система, изготвяне на проект за нова класна стая. Подновена е част от дворната площадка с помощта на община Бургас, допълни още директорът на училището.

Кметът Димитър Николов остана изключително доволен от извършените ремонтните дейности със собствени средства за подобряване на материално- техническата база на школото. Той се ангажира да подпомогне ремонта на спортните игрища в частта игрище за баскетбол и волейбол, както и ремонта на санитарните възли за среден етап.

Междувременно в последните дни преди началото на новата учебна година приключват дейностите по почистване и освежаване на двора на училището.