Коледа настъпва! Усеща се празничното вълнение навсякъде в нашето общество. Един от светлите празници в България, Коледа, е най- любим и чакан с нетърпение от децата.

С голямо удоволствие, настроение и усмивки четвъртокласниците от ОУ „Найден Геров“ с учители Емне Адил, Женя Маринова, Недка Сурчева, Веселина Дялкова, Евелина Минева, Пламена Славова и Николета Недева подготвиха великолепен празничен концерт под името „Коледни чудеса“ и зарадваха бъдещите първокласници от ДГ „Пинокио“. Представени бяха „Приказка за доброто“, „Коледа в гората“ и Коледни традиции.

Сцената на училището бе покорена от невероятния талант на артистите, певците и танцьорите четвъртокласници, а и малките гости не останаха безучастни. С бурни аплодисменти те възнаградиха всяко изпълнение на техните каки и батковци, пяха заедно с тях и се зарадваха от сърце на дошлия дядо Коледа от сценката „Коледа в гората“.

Коледни феи, Снежанка и джуджетата, Снежната кралица, Кума Лиса, Баба Меца, Кумчо Вълчо, Зайо Байо, Коледни мажоретки- всички те оживяха на сцената и раздадоха много обич и усмивки на малките гости, които в края на концерта танцуваха в ритъма на коледното вълшебство, завладяло сърцата им.

До нови срещи, мили деца! Желаем ви весела Коледа и щастлива Нова година!