Талантливата Стефани Вълкова от 7в клас спечели поредното си отличие. Със свои рисунки тя участва в Националния конкурс „Възкресение Христово“ в раздел „Изобразително изкуство“. Нашата млада художничка бе удостоена с почетното 3 място! Браво, Стефи! Гордеем се с теб! Продължавай да твориш и да се развиваш в света на изкуството!

Резултатите станаха ясни преди седмица, когато заседава комисията по Изобразително изкуство към националния конкурс. Компетентното жури в състав доц. Йордан Йорданов – председател, Антони Димитров и Евгений Цанов – членове, Бисер Божков – секретар разгледа всички постъпили творби на деца от цялата страна. В този раздел с прекрасни рисунки за Възкресение Христово се включиха стотици деца и ученици– от детски градини, светски и църковни училища, художествени школи, арт- студиа и ателиета, художествени групи към ОДК, ЦПЛР и читалища. Наградени са различни художествени техники.

Много от творбите от тазгодишното издание на националния конкурс отново ще бъдат включени и в благотворителната кампания на Светия Синод – „Деца рисуват за деца“.