Добротата е заразно явления, когато се чуе за нея. Доброто е тук. Случва се. Всеки ден – покрай нас, с нас, с познатите ни. Някой нещо измисля, някой прави нещо с любов, някой нещо твори, някой помага на някого. Всяко добро дело се разпространява бързо и озарява деня на десетки.

Нашите ученици са доказали, че са добри, смели, щедри, благородни, благотворителни и помагащи. И тази година в месеца на будителите училищната библиотека получи много дарения от книги. Ръководството изказва своята дълбока благодарност за жеста и щедростта на всички дарители, а IV А клас с класен ръководител г-жа Росица Панайотова получи специално благодарствено писмо за участието им в нашата инициатива „Дари книга“.

Пожелаваме и Вие да срещате все повече доброта и човечност в ежедневието!

Разказвайте за доброто – което ви се е случило днес, което сте видели от някого, което сте сторили и за всички добри инициативи, за които чувате. Покажете на някого, че сте оценили добрината му и той ще продължи да бъде добър. Припомняме, че дарителската кампания е целогодишна и набира подкрепа и съмишленици.

Ако искате повече деца да прочетат любимата Ви книга, включете се в  инициативата „Дари книга“. Книгите, с които е дошъл моментът да се раделите, ще зарадват другиго. Търсят се нови или запазени и годни за ползване увлекателни и познати заглавия на български език (руски, немски и английски език).

Благодарим Ви!