С огромна радост бихме искали да ви съобщим, че нашето училище успя да стане  част то семейството на Кеймбридж училищата, а заедно с това се превърна в официален подготвителен  център за полагане изпит за международния и престижен сертификат на Кеймбридж за владеене на английски език.

Cambridge Assessment English е част от University of Cambridge, организация символ на отличие в академичните постижения. Cambridge Assessment English предлага най-престижните квалификации за владеене на английски език в света.

Придобиването на статут като подготвителен център на Cambridge English е знак за висок стандарт на преподаване. Същевременно, този статут демонстрира желанието на училището неговите ученици да придобиват изпитни навици и умения и от рано да свикват с международно оценяване на толкова високо ниво.

С подготовка и полагане на изпита за сертификат на Cambridge English децата могат да докажат своите знания по английски език пред света.

Изпитите на Cambridge English поставят пред учениците ясни езикови цели и ги подтикват да се усъвършенстват непрекъснато и силна мотивация за развитие.

Благодарим на екипът на подготвителен център на Cambridge English при ОУ ’’Найден Геров’’ за постигнатия резултат.