Уважаеми родители!

Росица Владимирова е от град Бургас и е само на 30 години. Тя е майка на две прекрасни момиченца, едно от които е наша ученичка. Всеки който я познава знае колко силна и борбена е тя, но СЕГА РОСИ ИМА НУЖДА от нас!

За съжаление, тази млада жена се бори с тежко заболяване Десмоиден тумор (Фиброматоза) в тънките черва. Претърпяла е две операции в България, но състоянието й остава критично. Лекари в Турция дават шанс за успех след нова операция и терапии, чиято цена е непосилна за семейството на Роси.

Сумата, която трябва да се събере само за операцията е 20 000 долара, а времето притиска. Нека се обединим и направим всичко възможно Роси да живее и да се радва на двете принцеси, които има. Ако можете и искате да помогнете, дарителската сметка е следната:

Росица Кирилова Владимирова

Инвестбанк

IBAN BG78IORT80485083276200

Съвместно с детска градина „Делфин“ организираме благотворителен базар  –  „Заедно за Роси“, който ще се проведе на 10.02 (събота) и 11.02 (неделя)пред магазин Била в ж.к.“Меден Рудник“.

Ще се радвам на всеки един отзовал се!

Вярваме, че отново можем да отворим нашите сърца и да помогнем на една млада майка да се наслади на още хиляди моменти със своите две прекрасни момичета.

Организирали сме още дейности съвместно с родителите и учителите от 2г клас – благотворителния базар ще продължи от 11.02. (понеделник)в двора на училището или при лоши метеорологични условия – във фоайето на ОУ „Найден Геров“ . Там ще можете да си закупите изделия, направени от нашите ученици. Ще има и кутия, в която може да дарите сума. Не за първи път показваме, колко силни и задружни можем да сме заедно.

И не забравяйте : ДОБРОТО ВИНАГИ СЕ ВРЪЩА!