278 ученици от ОУ „Найден Геров“ от 1 до 3 клас приключиха успешно учебната година. Преди дни завършиха тържествата за края на обучението им. Общо 106 са отличниците от трите випуска. Приключи една успешна учебна година за най- малките ни ученици, каза директорът на училището Лазар Налбантов.

Първокласниците сложиха край на учебните занятия с тържества на буквите. Те вече могат да четат и с радостни трепети очакват ваканцията. Най- много са отличниците при 1 клас- 57 деца с най- високи оценки.

Семейството на второкласниците проведе своето “Годишно утро“. В края на учебната година, след положения труд през цялата година, учениците показаха колко много нови знания и умения са придобили. Отличниците са 28. На тържеството децата изпълниха много стихове, песни и танци, с което заслужиха аплодисментите на публиката. Те представиха своите таланти пред родители и гости в забавно и интересно крайгодишно тържество. Така със смях и мъничко тъга си пожелаха „На добър час в трети клас и весела ваканция!“.

Учениците от 3 клас успешна зъвършиха учебната година, с 21 пълни отличници, с парти в Медово и годишно утро в класните стаи.

От началото на юни осигуряваме допълнителни занимания за учениците с пропуски през учебната година, каза директорът на училището Лазар Налбантов. Лятна занималнята за най- малките ученици ще има и през другите летни месеци.